De Feed-O-Matic is de ideale trapbak voor in het kippenhok of kippenren. Maar ook eenden, kwartels, fazanten, kalkoenen en ganzen kunnen hier ongestuurd uit eten. De trapbak wordt geproduceerd in Nederland, wat zorg voor een gegarandeerde hoge kwaliteit en snelle levertijd. Hiermee krijg je de zekerheid dat de trapbak voor kippen zijn werk doet en lang mee gaat.

 

Voordelen van de Feed-O-Matic

De automatische kippenvoerbak Feed-O-Matic heeft tal van voordelen om het voor jou iets gemakkelijker te maken!

 

  • Het kippenvoer blijft langer goed, doordat de bak goed afgesloten is. Vocht en beestjes kunnen er niet bij komen, waardoor de kans op bederf kleiner is.
  • De kunststoftrede is niet schadelijk voor kippenpoten.
  • Door de Feed-O-Matic te vullen met de gewenste hoeveelheid kippenvoer, kunnen de kippen de gehele dag door zelf bepalen wanneer ze willen eten. Zo kan jij gerust een dagje weggaan, maar ook langer aangezien er reservoirs tot 20kg beschikbaar zijn.
  • Ongedierte zoals muizen, ratten en wilde vogels kunnen niet bij het kippenvoer komen.
  • De deksel aan de bovenkant van de voedermachine wordt automatisch vergrendelt maar is met een hand te bedienen.
  • Voedselverlies wordt tegengegaan door middel van de tussenschotjes en de anti-morsrand, deze zorgen ervoor dat het voer niet uit de machine gekrabd kan worden.
  • De voerbak is geschikt voor kippen, kwartels, eenden, ganzen, fanzanten, parelhoenders en ander pluimvee.
  • Door de robuuste en sterke buitenkant, gaat de Feed-O-Matic lang mee en kan je de trapbak blijven gebruiken in de winter.

Uniek ontwerp van de Feed-O-Matic

Het ontwerp van de Feed-O-Matic is uniek: de trapbak bestaat zowel uit kunststof als metaal waardoor de levensduur en de gebruiksgemak voor de kippen ideaal is. Kenmerkend voor een trapbak is dat de voerplaats alleen geopend wordt wanneer de kippen op het trede gaan staan. Als de kippen er niet op staan blijft de voerbak goed afgesloten. De kippen hebben de vrijheid om te eten wanneer ze willen, zonder dat ongedierte hier gebruik van kan maken. De Feed-O-Matic is te verkregen in verschillende modellen.

 

Voerbak direct bestellen

Wil je ongedierte in het kippenhok voorkomen of de Feed-O-Matic in jouw winkel aanbieden? Bestel de kippen voerbak bij de gespecialiseerde Feed-O-Matic dealers en kies uit de verschillende modellen.

Dealers